Social Media

Hei, ce anume cauti?

Sport

Raliul Argesului 2020

Weekendul acesta, in perioada 26-27 iunie va avea loc debutul sezonului 2020 de raliuri din România. Prima etapa din acest an va avea loc chiar in judetul Arges, cu probe speciale si multe surprize din partea organizatorilor.

Din cauza restricțiilor cauzate de COVID-19, accesul spectatorilor nu este permis pe probele speciale insa iubitorii motorsportului vor avea posibilitatea sa urmareasca evenimentul online, prin transmisii video pe site-ul sau pagina de facebook a competitiei.

Programul de transmitere al Raliului Argeșului 2020:

Vineri, 26 iunie:

16:20 – Start festiv – Ieșirea concurenților din parcul de service va fi primul moment transmis în direct. Toate echipajele vor urca pe rampa de start, unde Dani Oțil va afla detalii despre planurile și emoțiile tuturor la debutul sezonului de raliuri.

17:15 – Proba specială ”Godeni1” – prima specială a raliului va fi transmisă în direct cu 5 camere amplasate pe începutul de probă. Un comentator va fi responsabil de transmiterea informațiilor către fanii de acasă.

18:20 – Regrupare – în timp ce echipajele vor avea parte de o pauză de aproximativ 20 de minute, reporterii vor lua ”pulsul” concurenților după parcurgerea primei probe speciale.

18:40 – Proba specială ”Godeni2” – a doua probă a zilei va fi transmisă într-un mod similar primei treceri, cu cinci camere amplasate de-a lungul traseului de concurs, comentariul profesionist însoțind imaginile.

Pe durata zilei de vineri, transmisia Probelor speciale și a regrupării dintre ele va fi realizată într-o înregistrare continuă, începând cu (aproximativ) ora 17.15.

Sâmbătă, 27 iunie:

12:10 – Proba specială ”Transfăgărășan” – a doua specială de sămbâtă se încheie în golul alpin, acolo unde 5 camere vor transmite finalul de probă. Celebrele viraje spectaculoase de lângă Cabana Capra vor fi LIVE pe www.raliulargesului.ro, imaginile fiind însoțite de comentariu din partea persoanelor aflate în studio. Proba se încheie cu interviuri ”la cald” în STOP-ul specialei, acolo unde toți piloții vor povesti experiența de pe PS3 și PS4 într-un mod similar Campionatului Mondial de Raliuri.

aproximativ 15:15 – Festivitatea de premiere – Echipajele de pe podium vor fi premiate imediat după finalul PowerStage-ului. De îndată ce concurenții vor încheia ultima probă a cursei, camerele vor filma festivitatea de decernare a premiilor, care va avea loc pe Barajul Vidraru.


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Lounge

Sambata, 5 martie, in Mon’Arch te asteapta o seara cu muzica live by Simina Stanciu si cocktailuri care mai de care mai interesante si...

Muzica

Oricat de buna ar fi muzica dintr-un local, parca totusi nimic nu se compara cu un band live!Asa ca, sambata, 6 martie, nu uita...

Concerte

Club Hush Pitesti va asteapta duminica si luni, 7 si 8 martie la un super concert de muzica greceasca cu formatia Greek 4 U...

Cinema

Sâmbătă, 6 martie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „It Happened at the World’s Fair”, cu...