Social Media

Hei, ce anume cauti?

Evenimente Pitesti

PREMIERA “Real Raskolnikov – Crima si pedeapsa” la Teatrul alexandru Davila

PREMIERĂ
Sâmbătă, 27 martie 2021, ora 19:00, sunteti asteptati in sala mare a Teatrului Alexandru Davila la premiera spectacolului ”Real Raskolnikov – Crimă și pedeapsă”.

Spectacolul va pleda pentru oglindirea noastră în Raskolnikov. Călătoria sa inițiatică este o experiență prin care fiecare dintre noi este esențial să trecem. Este șansa de a auzi chemarea puternică a lui Dostoievski pentru a schimba ceva în noi, pentru a ne aduce aminte că suntem oameni. Sărăcia și mizeria în care Raskolnikov trăiește îl împing spre revoltă, împotriva unei societăți nedrepte, care nu dă nici o șansă unui tânăr cu o minte strălucită.

Un spectacol care aduce universul realismului rusesc în contemporan, încercând să redea filonul de umanitate din romanul lui Dostoievski, asumarea suferinței și curajul de a păși într-o viață nouă, curajul de a accepta ispășirea crimei ca pe singura soluție pentru a renaște.
Un Raskolnikov modern cu conştiinţă scindată şi dorinţa de a îndrepta tot răul din lume. Un spectacol tulburător despre mântuire prin asumarea suferinţei.

Spectacolul va sugera calea de la întuneric spre lumină, o experiență unică și esențială pentru omul de ieri și de azi. Esența artei lui Dostoievski: cum poți distruge Răul din tine și să rămâi viu? Cum te poți reface spiritual? Spectacolul va sugera calea de la întuneric spre lumină, o experiență unică și esențială pentru omul de ieri și de azi.

Distribuţie:
Raskolnikov – Vlad POPESCU
Sonia – Andreea DRUGULESCU
Marmeladov – George SLĂTIOREANU
Aleona – Daniela BUTUȘINĂ
Porfiri – Radu CATANĂ
Mama – Alina DIACONU
Studentul – Ionuț OANȚĂ
Katerina/Lizaveta – Gabriela ROȘU
Cârciumarul/Dunia – Luiza GHINDĂ
Secretara – Teodora COLȚ
Slujnica – Narcisa MAZILU

Coregrafie și regie artistică | Liliana DRUGULESCU
Regie Teatru – Prof. Coordonator | Gelu BADEA
Scenografie și costume | Miruna VARODI
Aranjament muzical |George STROE (vioară), Luiza GHINDĂ (vioară), Daniela BUTUȘINĂ (violoncel)
Light Design | Oana Letiția GRIGORE, Georgiu STAN
Sufleor | Narcisa MAZILU

Regie tehnică | Dani SLĂTIOREANU
Sunet | Albert ILEANCA
Cabine | Geanina BUCĂTARU și Rodica SOARE
Recuzită | Magdalena MARTINAȘ, Ancuța DIAC

💵 Biletele le puteți găsi la Agenția de bilete teatrului sau online: www.mystage.ro/spectacole/real-raskolnikov-2666

📅 27 martie, 19:00

📍 Strada Victoriei, Nr.8

📲 Detalii si informatii suplimentare: 0248 216 647


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Teatru

Duminică, 28 martie 2021, ora 19.00, sunteti asteptati in sala mare a Teatrului Alexandru Davila la spectacolul ”Old Love”, regia Daniel Bucur. Spectacolul ”Old...

Concerte

Centrul Cultural Județean Argeș vă invită duminică, 28 martie, de la ora 18.00 la cea de a treia ediție a Spectacolului-Proiect O ȘANSĂ PENTRU...

Lounge

Vineri, 26 martie, in Mon’Arch te asteapta o seara cu muzica live by special guest Mihai Bainariu si cocktailuri care mai de care mai...

Pub

Kell’s Craft Beer te asteapta si weekendul acesta cu muzica live, bere buna si mancare pe masura. Gazdele de vineri vor fi cei de...