Social Media

Hei, ce anume cauti?

Teatru

“O alta capra cu trei iezi” la Teatrul Alexandru Davila

Teatrul Alexandru Davila din Pitesti va așteptă cu mic cu mare, duminică, 13 iunie 2021, ora 11:30, Sala Studio ”Liviu Ciulei”, la spectacolul ”O altă capră cu trei iezi” o adaptare de George Slătioreanu după Ion Creangă.

Vă prezentăm o adaptare inedită a poveștii scrisă de Ion Creangă, ”Capra cu trei iezi” realizând scenariul, regia artistică și scenografia spectacolului ”O altă capră cu trei iezi”.
Cei trei iezi duc o viață tihnită alături de mămica lor, jucându-se cât e ziulica de mare. Ciondănelile frățești sunt nelipsite, iar șotiile se răsfrâng, bineînțeles, asupra mezinului familiei, cel mai slăbuț și firav dintre frați. Iată însă că lupul cel rău le tulbură bucuria, fiindcă i-a căzut cu tronc…capra! Ei, dar să fie sincere sentimentele lupului? Sau urzește el ceva răuvoitor, după cum îi stă în fire? Un excelent strateg, lupul cel șiret plănuiește cucerirea caprei precum un adevărat Don Juan, spre nemulțumirea micuților iezi, ce-i vor pune bețe-n roate, în ritmul pieselor de inspirație folclorică realizate de Remus Negoșanu.
Frumusețea satului tradițional românesc se împletește cu umorul savuros al poveștii populare reinterpretate, într-un spectacol de o vitalitate debordantă, plin de voie-bună și surprize pentru cei mici. Cei trei iezi au nevoie de ajutorul copiilor pentru a-l înfrânge pe lupul cel rău, așa că haideți să ne unim forțele pentru a salva familia căpriței!

Distribuție |
George SLĂTIOREANU, Aura FLOROIU/Olga PODARU, Cristina MUSCALU, Alina DIACONU/Gabriela ROȘU, Andreea BOTESCU-BOȚÎRCĂ, Mihai SAVU.

Autor | Ion Creangă
Adaptare | George Slătioreanu
Regia artistică și scenografie | George Slătioreanu
Regia muzicală și înregistrări muzicale | Remus Negoșanu
Scenografia | Cristian Stan

Regia tehnică | Dani Slătioreanu
Sunet | Valentin Popa Nica
Lumini | Narcis Manea
Recuzită | Magdalena Martinaș
Cabine | Rodica Soare

💵 Biletele le puteți găsi la Agenția de bilete teatrului sau online: www.mystage.ro/spectacole/o-alta-capra-cu-trei-iezi-1704

📅 13 iunie, 11:30

📍 Strada Victoriei, Nr.8

📲 Detalii si informatii suplimentare: 0248 216 647


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Stand-up Comedy

Marți vino la Club Hush să râzi alături de Toma, Sorin și Ioana Luiza! Pe Toma și Sorin îi știi de la Una Scurtă,...

Party

Sambata, 19 iunie de la ora 18:00, te poti bucura din nou de preparatele gustoase, cocktail-urile fresh si atmosfera Taboo Summer Club pe malul...

Muzica

Vinerea aceasta, 18 iunie, The Grill Restaurant iti propune o seara relaxanta si plina de muzica buna alaturi de Codrut Nistor Band. Ia-ti prietenii...

Concerte

Pe 25 iunie, Emeric Imre vine la Club Hush, pentru un show memorabil de folk. Biletele au fost puse in vanzare in locatie si...