Social Media

Hei, ce anume cauti?

Party

Inside/Out #3 in Urban

Si in acest sfarsit de saptamana, in Urban Home te asteapta doua seri pline de muzica buna, prieteni si multa distractie. In spatele pupitrului, responsabili cu vibe-urile de weekend, ALLin, Heroo si Anze.

Ne place când ne strângem toți în weekend. Este ceea ce ne dă energie pentru săptămâna care urmează. Așa că trebuie să continuăm serile INSIDE / OUT.
Ne vedem sub soarele minunat, la barul exterior la o bere la draught sau un long drink răcoritor care să ne pună zâmbetul pe buze.
De data asta vineri îl avem pe AllIN la butoane, de care știm că ți-a fost dor, iar sâmbătă Heroo aduce un invitat special, pe Anze. O să fie un weekend greeeu!

https://www.facebook.com/events/490295785595200

💵 Intrarea este libera.

📅 4 si 5 iunie, 19:00 – 00:00

📍 Strada Victoriei, Nr.17

📲  Rezervari Urban Home: 0743.066.445


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Party

E weekendul cu numarul 5 de când putem să dăm muzica mai tare și să stăm până la ora 00:00. Vineri vine Mikey să...

Party

Si in acest sfarsit de saptamana, in Urban Home te asteapta doua seri pline de muzica buna, prieteni si multa distractie. In spatele pupitrului,...

Party

Si in acest sfarsit de saptamana, in Urban Home te asteapta doua seri pline de muzica buna, prieteni si multa distractie. In spatele pupitrului,...

Party

In acest weekend, Urban Home ti-a pregatit doua seri pline de muzica buna, prieteni si multa voie buna. Ușor ușor parcă mai prindem viață....