Social Media

Hei, ce anume cauti?

Concerte

“Din Arges in toata tara” la Gradina de Vara

Centrul Cultural Județean Argeș, păstrător al tradițiilor românești și promotor al creației contemporane, vă invită marți, 30 iunie 2020, de la ora 19.00, la spectacolul Din ARGEȘ în TOATĂ ȚARA.

Spectacolul folcloric își propune ca dincolo de vers și muzică să încânte publicul prin atmosfera creată, prin frumusețea și bogăția costumelor. Acesta susține încă o dată necesitatea păstrării specificului nostru național, și cum altfel decât prin cântecul popular, cel care este un mod de vizță și de exprimare a filosofiei poporului român. Gândurile, sentimentele și aspirațiile noastre, ale tuturor, se topesc în versurile populare pe care se mlădiază cântecul. Totul este exprimat simplu și direct, așa cum ne este sufletul: autentic, deschis și curat.

Valentin Grigorescu, Diana Călinescu, Bogdan Oncioiu, Veronica Dinu, Rebeca Simion Cîrstian, Nicu Ion Tony, Iuliana Muscalu, Grațian Bădescu, Zina Ghițulescu, George Nedelea, Daniela Cernea și Cristina Turcu Preda, ne cântă și încântă cu muzica lor ce pornește din inimă și se adresează inimilor.

Aceștia o vor avea ca invitată pe Maria Dragomiroiu, mare doamnă a muzicii populare românești care spunea că ”Iubirea e ceva firesc! Eu cred că cel mai mare bine pe care l-a făcut Dumnezeu omului este că i-a dat şansa să iubească”.

Toți acești minunați artiști vor evolua alături de Orchestrei „Doina Argeșului”, aflată sub bagheta dirijorală a maestrului Virgil Iordache.

Prezintă Zina Ghițulescu.

Programul Casei de bilete este următorul:
Luni, 22 iunie – 12.00 – 16.00
Marți, 23 iunie: 12.00 -16.00
Miercuri, 24 iunie: 15.00 – 19.00
Joi, 25 iunie: 12.00 – 16.00
Vineri, 26 iunie: 10.00 – 14.00
Luni, 29 iunie: 12.00 – 16.00
Marți, 30 iunie: 15.00 – 19.00

💵 Pretul biletului este de 30 lei.

📍 Strada Victoriei (in spatele Bibliotecii Judetene Arges), Pitesti


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Filarmonica

Ca urmare a Hotărârii 60/23 noiembrie a.c. a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prin care se interzic două săptămâni activitățile în cadrul cinematografelor...

Cultural

Sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11.00, la Sala Lumina, Centrul Cultural Județean Argeș și Iuliana Marciuc vă invită la întâlnirea cu fascinante povești...

Muzica

Sambata, 7 noiembrie, incepand cu ora 19:30, Taverna Teilor te invita la inca o seara cu muzica live by Ultimul tren. Ultimul tren, este un proiect acustic...

Muzica

Soliști ai Centrului Cultural Județean Argeș – Adina Sima, Elena Niciu, Fabian Sanchez, Gina Pavel și Zina Ghițulescu vă propun un altfel de spectacol...