Social Media

Hei, ce anume cauti?

Concerte

Coma acustic la Crama Marcea

Seria Vineyard Acoustic Sessions continuã pe 12 septembrie cu trupa Coma. Concertul are loc la crama Marcea din Ștefănești, județul Argeș, (la câțiva kilometri de Pitești) pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Organizatorii anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul evenimentelor:
• Trupa va concerta pe terasă, în aer liber. Concertul va fi acustic.
• Spațiul este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele/ locurile sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să respecți locul înscris pe bilet, să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți mesele și scaunele.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău la, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc.
• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri pentru 2 sau 3. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Vineyard-urile de azi o experiență de grup.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască în zonele comune și să respecți distanța de minim 1.5 metri și să ai grijă de tine și de cei din jur.

💵 Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro. Recomandăm cu tărie să vă achiziționați biletele online, pentru a evita neplăceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.Pachetele de bilete și prețurile sunt următoarele:
• Masă de două persoane (2 x bilete la 60 lei)- 120 de lei
• Masă de 3 persoane (3 x bilete la 60 de lei )- 180 de lei

📍 Strada Drum de exploatare Marcea nr. 1, Stefanesti, Arges


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Concerte

Trupa Robin and the Backstabbers cântă pe 19 iunie la Crama Marcea în cadrul Vineyard Acoustic Sessions. Seria Vineyard Acoustic Sessions continuă vara aceasta,...

Concerte

Trupa Robin and the Backstabbers cântă pe 26 septembrie la Crama Marcea în cadrul Vineyard Acoustic Sessions. Seria Vineyard Acoustic Sessions continuă pe 26...

Concerte

Overground Music anunra o noua serie de concerte acustice, Vineyard Acoustic Sessions. Concertele vor avea loc la crama Marcea din Ștefănești, județul Argeș, (la...