Social Media

Hei, ce anume cauti?

Festival

Archangels Motor Fest 2020

Archangels MC Topoloveni” va asteapta intre 11 si 13 septembrie la un eveniment unic, singurul festival organizat in anul 2020, in Arges, din pasiune pentru rock si motoare!
Purtam aceeasi atentie pentru sanatatea fiecaruia dintre voi, dar si pentru respectarea legii, asa ca ne vom distra “la un balot de fan distanta”, insa poate mai uniti ca niciodata in trairi, caci tare dor ne-a fost sa bem o halba de bere in fata unei scene rock.

Intrarea la eveniment se va face doar pe baza de bratari, acestea fiind disponibile in numar unic de 450 buc. Achizitionarea lor se va face pe principiul primului venit (detalii achizitionare in finalul descrierii).
2. Este recomndat sa aveti la voi masca de protectie, iar purtarea ei este obligatorie la o aglomerare mai mare de 3 persoane care nu fac parte din aceeasi familie. Daca nu aveti o masca la dispozitie, la intrarea in perimetrul evenimentului organizatorii pun la dispozitie masti si dezinfectant.
3. Absolut toti participantii vor fi organizati in grupuri de cate 6 persoane la asezari formate din mese, paleti de lemn sau baloti de fan (pentru o atmosfera rock cat mai rustica) aceste “mese” fiind distantate unele de celelalte.

PROGRAM:

VINERI, 11 septembrie:
Concerte, dupa ora 18:00:
– Grinder
– Fără Vise
– Magica
– TALISMAN
*Folk la foc alaturi de Gili Barbu (after party cu muzica folk si rock)SAMBATA SAMBATA, 12 septembrie:
– Ora 16:00: PARADA MOTO
Concerte, dupa ora 18:00:
– Sons of Evil
– Acoustic Undercover
– My Queen by DAN HELCIUG (tribute Queen)
– TROOPER
*Folk la foc alaturi de Gili Barbu (after party cu muzica folk si rock)

PRET individual bratara full acces (de vineri pana duminica): 50 lei (450 buc disponibile).
Pentru detalii si procedura de achizitionare a bratarii inaintea evenimentului (de preferat mesaj whatsapp):
-Cosmin Sirbu: ‭0762 035 589‬ (Arges)
-Razvan Grecu: ‭0740 012 545‬ (Arges)
-Andrei Grigore: 0757 887 938 (Bucuresti)
Adresa clubhouse Archangels MC Topoloveni: Str. Maximilian Popovici 51

Eveniment realizat cu sprijinul Primariei Topoloveni, Casei de Cultura Pr. Ion Ionescu Topoloveni si al Centrului Cultural Judetean Arges!

📅 11-13 septembrie

📍 Targul Carcinov – Topoloveni


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Lounge

Inca nu ai planuri pentru acest weekend? Veranda by Club Hush isi propune doua seri in care trebuie sa iti iei prietenii si sa...

Concerte

Club Hush te asteapta si sambata aceasta la o seara plina de muzica live, preparate rafinate și cocktail-uri delicioase! Gazda serii va fi Costinela...

Muzica

Club Hush te asteapta si sambata aceasta la o seara plina de muzica live, preparate rafinate și cocktail-uri delicioase! Gazda serii va fi Costinela...

Concerte

Club Hush Pitesti va asteapta duminica si luni, 7 si 8 martie la un super concert de muzica greceasca cu formatia Greek 4 U...